Quant a

Aquest bloc és purament personal: neix amb la idea de satisfer les meves curiositats i inquietuds. Si de pas aconsegueixo satisfer les vostres, benvinguts sigueu.

Em dic Anna i sóc estudiant de 4t de Periodisme, a pocs crèdits d’acabar la Llicenciatura. “La generació d’or”, podríem dir, no pas per brillar o no, sinó per haver-nos salvat de les urpes d’un nou pla d’estudi anomenat Pla Bolonya.

D’entre els meus interessos, en destaca Internet i les noves tecnologies, aplicades especialment a la informació. Lligat amb això, ara mateix curso una beca de pràctiques al Departament d’Internet de Catalunya Ràdio, on em dedico a fer-ne el manteniment i gestionar-ne els continguts.

A títol personal, sóc una apassionada dels esports (sóc jugadora de bàsquet, i properament, de futbol) i de la música. En el meu temps lliure, aprenc a tocar la guitarra de manera autodidàctica, raó per la qual aquest bloc estarà ple de continguts musicals, sobretot. També em dedico a fer elmeu propi  periodisme, el que a mi m’agrada, mitjançant un bloc: La Bobina de Fil. Us convido a fer-hi un cop d’ull.

Si voleu posar-vos en contacte amb mi, podeu fer-ho a través de

aesteve8@gmail.com

Anna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s